Зареждане

Dana трябва да изчака още 4 години, за да бъде Anderson "най-добрият"

Dana трябва да изчака още 4 години, за да бъде Anderson "най-добрият"
Публикувано на: Февруари 11, 2011 в 16:15 ч

 

Anderson Silva или Fedor Emelianenko? Това съмнение е трайно загнездено в съзнанието на анализаторите и ММА феновете, така че е трудно да се определи кой от двамата е най-добрият боец на всички времена.

Може обаче и да е Anderson. UFC президентът Dana White, който няма съмнение по въпроса, в крайна сметка ще получи потвърждение за това, след пет двубоя или най-рано през 2015 година. Най-малкото, това показват числата, които са по-студени и от погледа на боец по самбо.

Anderson все още нямаше черен колан, когато започна да преподава жиу-житцу в Куритиба, Бразилия, когато бе заключен два пъти в събития от японската ММА промоция Pride FC, през 2003 и 2004 година от хитрите бойци Daiju Takase и Ryo Chonan. Silva записва трета загува по време на MMA дебюта си през 2000 година от Luiz Azeredo.

"The Spider" днес е един много по-различен боец. В момента той е на върха, но зенита на руският император Emelianenko е много, много по-нависоко от върха.

Anderson има записани 16 поредни победи, като не броим "загубата" му чрез дисквалификация от Yushin Okami в Хавай. Той е без записана загуба, малко повече от шест години. Ако продължи така и през следващите пет мача, ще надмине рекорда на Fedor.

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес