Зареждане

Dan Henderson се е прицелил в титлата, а не в наследството си

Dan Henderson се е прицелил в титлата, а не в наследството си
Публикувано на: Юли 26, 2012 в 17:00 ч

Претендента за титлата в полу-тежката категория на UFC, Dan Henderson, разкри днес, че напълно се е посветил към взимането на титлата на Jon Jones в UFC 151, а не в това, хората да го запомнят като най-добрия боец по смесени бойни изкуства.

"Не съм аз човека, който да решава това. Аз съм там за да се докажа като по-добрия боце и ако хората сметнат, че аз съм най-добрия, тогава още по-добре. Вероятно щях да се бия доста по-рано. Но си давам доста време за тренировки и след това излизам много добър.

Не ме интересува какво мислят хората, знам какво искам аз. Знам какво мога да направя и на какво съм способен. Ще се фокусирам върху това, което ще му причиня, а не върху това, което той може и да ми направи. Знам че му харесва да се бие в клинч, а това е една от силните ми страни. Въпросът тук ще е кой има по-добра игра в клинч и кой ще изпълни игровия си план."


Henderson записа няколко атрактивни победи миналата година, побеждавайки Rafael Cavalcante в двубой за титлата на Strikeforce и легендарния боец Fedor Emelianenko, както и Mauricio Rua при завръшането си в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес