Зареждане

Cyborg към De Randamie: Уж си контузена, а искаш реванш с Holm

Cyborg към De Randamie: Уж си контузена, а искаш реванш с Holm
Публикувано на: Февруари 15, 2017 в 09:26 ч
 
Germaine de Randamie стана първата шампионка на UFC в категория “перо”, побеждавайки Holly Holm само преди няколко дни на UFC 209.


Около Октагона бе забелязана и Cris Cyborg, която наблюдава срещата на живо. Именно Cyborg е считана за следващ вероятен съперник на шампионката. След края на двубоя De Randamie заяви, че е готова да се бие с нея, но преди това трябва да оперира ръката си.

Междувременно обаче холандката довери, че с радост би дала реванш на Holly Holm. Нещо, което бе прието като опит тя да избегне евентуален мач с плашещата Cris Cyborg.

Самата бразилка се учуди, че холандката веднага изрази желание за нов двубой с Holm, сякаш забравяйки за контузията си.

“Те знаеха, още преди да влязат в клетката, че който спечели, ще трябва да се бие с мен”, коментира Cyborg, продължавайки: “Трябваше аз да участвам в този двубой, но не можех. Но победителката би трябвало да е следващият ми опонент. Сега звучи забавно, че тя казва “контузена съм, трябва да се оперирам”, а след това иска реванш с Holly Holm”.

Бразилката все пак изрази задоволство, че UFC най-сетне създадоха исканата от нея категория “перо”.

“Щастлива съм, че моята дивизия най-сетне я има. Няма значение, дали ще се бия сега или по-нататък. Идва моето време. Всички знаят, че аз съм шампионът в тази категория. Почти десет години съм световен шампион, а продължавам да тренирам, сякаш съм претендент”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес