Най-големият сайт за бойни спортове

       

Covington заяви, че ще счупи Woodley на две

Covington заяви, че ще счупи Woodley на две
Публикувано на: Юни 19, 2017 в 10:00 ч
 
Colby Covington записа може би най-голямата победа в своята кариера, след като надделя над Dong Hyun Kim в UFC Fight Night 111 миналата вечер в Сингапур.
 
След тoва Covington предизвика някои от най-добрите бойци на дивизията (полусредна), започвайки с Rafael dos Anjos - който направи своя дебют в тази категория - и стигайки до шампиона на дивизията Tyron Woodley. Всъщност Colby изпрати и предупреждение до "The Chosen One".
 
"Знам, че Tyron Woodley се умори, гледайки това у дома", заяви Covington за Fox Sports. "Последния път, когато тренирах с него, дори не беше конкурентен. Ще го счупя на две".
 
Всъщност, както Covington, така и Woodley представляват "American Top Team" (ATT), въпреки че Colby тренира в основната зала във Флорида, докато Tyron се обучава в Мисури.
 
На младият борец, който все още търси своето място в дивизията, не му липсва увереност. Той се заяде с бившия шампион в лека категория Rafael dos Anjos, който победи Tarec Saffiedine по-рано същата вечер в своя дебют в полусредна категория, че го отбягва на всяка цена, но скоро няма да има къде да се скрие.
 
"Същото нещо се случва и с Rafael dos Anjos. Приятел, той е уплашен, отбягва ме от доста време.", заяви Covington. "Има причина той да не се бие с мен тази вечер и това е защото е уплашен. Кажете му, че той е следващият.", завърши Colby.
 
Covington изпрати едно последно послание към Woodley, Stephen Thompson и всички останали в дивизията:

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Colby Covington се подигра на Fabricio Werdum

Colby Covington се подигра на Fabricio Werdum
Нямаше шанс голяма уста като Colby Covington да си замълчи при загубата с нокаут на Fabricio Werdum
Новини » март 18, 2018 (0)
цялата новина

Colby Covington иска 'Wonderboy', ако баща му позволи да се бие

Colby Covington иска 'Wonderboy', ако баща му позволи да се бие
Colby Covington иска да се бие за титлата, това явно няма да стане и той вече иска битка с Stephen "Wonderboy" Thompson.
Новини » март 8, 2018 (5)
цялата новина
Мнения в Facebook