Зареждане

Covington заяви, че ще счупи Woodley на две

Covington заяви, че ще счупи Woodley на две
Публикувано на: Юни 19, 2017 в 10:00 ч
 
Colby Covington записа може би най-голямата победа в своята кариера, след като надделя над Dong Hyun Kim в UFC Fight Night 111 миналата вечер в Сингапур.
 
След тoва Covington предизвика някои от най-добрите бойци на дивизията (полусредна), започвайки с Rafael dos Anjos - който направи своя дебют в тази категория - и стигайки до шампиона на дивизията Tyron Woodley. Всъщност Colby изпрати и предупреждение до "The Chosen One".
 
"Знам, че Tyron Woodley се умори, гледайки това у дома", заяви Covington за Fox Sports. "Последния път, когато тренирах с него, дори не беше конкурентен. Ще го счупя на две".
 
Всъщност, както Covington, така и Woodley представляват "American Top Team" (ATT), въпреки че Colby тренира в основната зала във Флорида, докато Tyron се обучава в Мисури.
 
На младият борец, който все още търси своето място в дивизията, не му липсва увереност. Той се заяде с бившия шампион в лека категория Rafael dos Anjos, който победи Tarec Saffiedine по-рано същата вечер в своя дебют в полусредна категория, че го отбягва на всяка цена, но скоро няма да има къде да се скрие.
 
"Същото нещо се случва и с Rafael dos Anjos. Приятел, той е уплашен, отбягва ме от доста време.", заяви Covington. "Има причина той да не се бие с мен тази вечер и това е защото е уплашен. Кажете му, че той е следващият.", завърши Colby.
 
Covington изпрати едно последно послание към Woodley, Stephen Thompson и всички останали в дивизията:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес