Най-големият сайт за бойни спортове

       

Covington заяви, че ще счупи Woodley на две

Covington заяви, че ще счупи Woodley на две
Публикувано на: Юни 19, 2017 в 10:00 ч
 
Colby Covington записа може би най-голямата победа в своята кариера, след като надделя над Dong Hyun Kim в UFC Fight Night 111 миналата вечер в Сингапур.
 
След тoва Covington предизвика някои от най-добрите бойци на дивизията (полусредна), започвайки с Rafael dos Anjos - който направи своя дебют в тази категория - и стигайки до шампиона на дивизията Tyron Woodley. Всъщност Colby изпрати и предупреждение до "The Chosen One".
 
"Знам, че Tyron Woodley се умори, гледайки това у дома", заяви Covington за Fox Sports. "Последния път, когато тренирах с него, дори не беше конкурентен. Ще го счупя на две".
 
Всъщност, както Covington, така и Woodley представляват "American Top Team" (ATT), въпреки че Colby тренира в основната зала във Флорида, докато Tyron се обучава в Мисури.
 
На младият борец, който все още търси своето място в дивизията, не му липсва увереност. Той се заяде с бившия шампион в лека категория Rafael dos Anjos, който победи Tarec Saffiedine по-рано същата вечер в своя дебют в полусредна категория, че го отбягва на всяка цена, но скоро няма да има къде да се скрие.
 
"Същото нещо се случва и с Rafael dos Anjos. Приятел, той е уплашен, отбягва ме от доста време.", заяви Covington. "Има причина той да не се бие с мен тази вечер и това е защото е уплашен. Кажете му, че той е следващият.", завърши Colby.
 
Covington изпрати едно последно послание към Woodley, Stephen Thompson и всички останали в дивизията:

Свързани Новини

Chael Sonnen: Не осъждайте Covington заради постъпката на Werdum

Chael Sonnen: Не осъждайте Covington заради постъпката на Werdum
Colby Covington набързо се превърна в злодей след последното му публично обръщение към бразилците.
Новини » ноември 22, 2017 (8)
цялата новина

Fabricio Werdum обяви Colby Covington за кучка, задето се оплакал на полицията

Fabricio Werdum обяви Colby Covington за кучка, задето се оплакал на полицията
След победата си над Marcin Tybura в главното събитие на UFC Fight Night 121 през изминалия уикенд, Fabricio Werdum не можа да избегне въпросите относно инцидента с Colby Covington, който беше замерен с бумеранг.
Новини » ноември 20, 2017 (3)
цялата новина
Мнения в Facebook