Зареждане

Cormier реагира на провала на Jones: Не мога да повярвам, че отново минаваме през това

Cormier реагира на провала на Jones: Не мога да повярвам, че отново минаваме през това
Публикувано на: Август 23, 2017 в 10:30 ч
 
"Толкова красив момент. Човече, направих много правилни неща, за да се върна в тази позиция".
 
Това бяха първите думи на Jon Jones, след като той победи Daniel Cormier на UFC 214, за да си върне титлата в полутежка категория. Сега тези думи се връщат към него - кухи и празни - с резултатите, които се появиха днес, с които ставя ясно, че Jon Jones е дал положителна проба за стероида турнибол в деня преди въпросната битка. Най-тежка тази новина вероятно е за човекът, който Jones остави на платното в същата тази вечер, великият му съперник Daniel Cormier. В официално изявление за MMA Fighting, Cormier сподели своите мисли за ситуацията.
 
"Трудно е да намеря думи, които да опишат как се чувствам в момента. Разочарован съм от новините, които чувам. Това е твърде емоционално. Ние като спортисти имаме право на справедлив процес и аз ще се въздържам от коментари, докато не разбера какво точно се е случило. В съзнанието ми, на 29-ти юли, аз се състезавах и загубих. Мисля, че Jon Jones беше по-добрият в този ден. Не знам какво да мисля повече. Не мога да повярвам, че отново преминаваме през всичко това. Ще видим какво ще се случи. Благодаря на всички мои фенове, които ме подкрепяха през тези тежки времена. Обичам ви много.", заяви Cormier.
 
 
Cormier подозираше и дори обвини Jones в употребата на стероиди преди втория им двубой. Неговата теoрия е, че Jones е спрял да употребява забранените вещества преди битката му с Ovince St. Preux, където не се представи особено добре, което не му е харесало и след това отново се е върнал към употребата на стероиди за битката им на UFC 200. Тази теория изглежда много по-надеждна след този втори провал на Jones.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес