Зареждане

Cormier разкри теорията си за положителния тест на Jones за UFC 200

Cormier разкри теорията си за положителния тест на Jones за UFC 200
Публикувано на: Юни 8, 2017 в 16:00 ч
 
Alexander Gustaffson загатна наскоро, че Jon Jones е бил "на нещо" по време на легендарната им битка на UFC 165, която Jones спечели след близко съдийско решение.
 
Daniel Cormier не казва това за неговата битка с Jon Jones на UFC 182, която той загуби след съдийско решение. Но той вярва, че Jones е търсил по изкуствен път увеличение на масата си преди реванша им на UFC 200 и че сега няма друг избор освен да бъде чист за срещата им на UFC 214 на 29 юли.
 
"Чухте, че Gustafsson заяви, че вярва, че Jon e бил "напомпан" през цялата си кариера.", каза Cormier в сряда Cormier пред FOX Sports 1. "Преди нямахме орган за санкциониране като USADA. Сега USADA е на върха на всичко това, така че вярвам, че ще видим друг боец в Анахайм, защото този път той трябва да бъде чист, иначе ще бъде хванат."
 
 
Начинът, по който Cormier вижда Jones след наказнието му през 2016-та година е доказателство за това. Той е видял Jones муден и бавен по време на битката му срещу Ovince Saint Preux на UFC 196."
 
"Мисля, че той беше чист по време на битката му с Saint Preux и не му хареса начина, по който се чувстваше, затова се опита отново да направи нещо мръсно за UFC 200, но беше хванат", заяви Cormier.
 
Jones беше наказан в седмицата предшестваща UFC 200, след като тестът му за забранени вещества показа две такива в кръвта му. В крайна сметка той бе наказан за една години от независим арбитражен съд, а мачът му с Cormier на 29 юли ще отбележи завръщането му.
 
 
Cormier не омаловажава изключителните умения на Jones. Той просто вярва, че ще видим един друг Jones под наблюдението на USADA, а не този, които победи пет бивши шампиони на дивизията по пътя си към върха.
 
"Мисля, че той все още ще бъде труден противник, защото има умения, много е бърз, дълъг е, има много физически предимства, които много от нас нямат. Мисля, че това, което ще видите ще бъде малко по колебливо, може да не е толкова агресивен... Ще видите човек в началото на кариерата си, който започва да се уморява.", завърши Cormier.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес