Зареждане

Conor McGregor разкри какво ще прави след двубоя с Mayweather

Conor McGregor разкри какво ще прави след двубоя с Mayweather
Публикувано на: Юли 14, 2017 в 07:43 ч

По всичко изгледа, че кариерата на Conor McGregor е далеч от приключване дори и след битката му с Floyd Mayweather.

Шампионът в леката категория на UFC не се е състезавал в Октагона от ноември 2016, когато победи Eddie Alvarez и стана първия шампион на организацията в две категории едновременно. Сега "The Notorious" се очаква да направи дебюта си в професионалния бокс и то не срещу кого да е, а срещу легендарния Mayweather, който е със статистика 49-0.

По време на медийните конференции, ирландецът сподели плановете си за това какво ще прави след битката на 26-ти август.
 
"Ще си купя още някои неща, ще се фукам малко с тях и ще се радвам на живота. Но ще продължа да правя това, което правя. Трябва да разберете, че съм на 28 години. Всъщност днес ставам на 29. Млад съм. Почти недокоснат, както може да се види от кариерата ми. За такава опасна игра все още не съм минавал през много тежки битки. Минавал съм, но не и с толкова поражения, каквито могат да се видят у други бойци. Така че съм още млад в кариерата си.

Когато приспя Floyd, определено ще следя бокса. Може да изникне нещо ново за мен там - по този начин ще имам повече възможност. Вратите пред мен са отворени. Може да се боксирам, може да продължа да се бия в UFC, но най-вероятно ще направя и двете."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес