Зареждане

Conor към Dana: Tony Ferguson не заслужава и стотинка

Conor към Dana: Tony Ferguson не заслужава и стотинка
Публикувано на: Май 26, 2017 в 10:01 ч
 
Въпреки различията в миналото, президентът на UFC Dana White и шампионът в лека категория Conor McGregor винаги са имали добри работни отношения.
 
Всъщност, White призна, че дава свобода на "Notorious" да каже или направи каквото си иска, защото ирландецът винаги се качва на борда, независимо от противника. За жалост на Dana White не всеки е готов да приеме битка в последния момент, както беше случаят с Tony Ferguson, след като той отказа да се изправи срещу Michael Johnson след еднодневно предизвестие, дошло в следствие на оттеглянето на Khabib Nurmagomedov от UFC 209.
 
По време на интервю със Snoop Dogg по GGN News, White разкри интересно съобщение, което получил от Conor след провала на събитието.
 
"След като събитието с Tony и Khabib пропадна, Conor ми изпрати съобщение, в което каза: Не мога да повярвам, че ще платиш и долар на този скитник Ferguson. Не би трябвало да му дадеш и стотинка. Той беше там, уредихте битка с Michael Johnson, след като Khabib се оттегли и той отказа. Шибан безделник. Така мисли Conor - битка винаги трябва да има. Това е едно от многото неща, които харесвам в него. И той не просто говори, защото стоях в дневната му, гледайки го, когато му казах, че опонентът му се отказва, а на него не му пукаше, просто искаше да се бие."
 
Наистина, когато Jose Aldo бе принуден да откаже да се бие с McGregor в UFC 189 в крайна сметка бе заменен от Chad Mendes, "Notorious" не загуби ритъм и прие да се бие в последната минута и в крайна сметка победи Mendes във втория рунд след нокаут и спечели временната титла в дивизията.
 
Пет месеца по късно Conor победи Aldo за 13 секунди, за да обедини титлите и да спечели 1 милион долара за двете битки.
 
Що се отнася до Tony, причината той да се откаже от битката в кратък срок се дължи на факта, че мача няма да е за временна титла и парите, които ще получи са доста по-малко.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес