Зареждане

CM Punk очаква да се бие отново в UFC

CM Punk очаква да се бие отново в UFC
Публикувано на: Ноември 23, 2016 в 09:36 ч
 
След като CM Punk записа не особено впечатляващ ММА дебют, бивайки пребит от Mickey Gall при първото си влизане в Октагона, президентът на UFC Dana White заяви, че е малко вероятно той да даде втори шанс на бившия кечист да се бие в рамките на компанията.


Самият Punk обаче, твърде възможно е White да е променил мнението си по въпроса. Говорейки в шоуто The MMA Hour, Punk заяви, че след проведен разговор между него и Dana White е станало ясно, че дните му в UFC може и да не са преброени.

“Всичко зависи от Dana. Имах добър разговор с него. Казах му, че ако те искат да ме отрежат, то аз ще ги разбера. Но и че ще продължа да се бия, независимо дали е тук или не. В момента не разполагам с агент или мениджър. Аз съм нещо като Bill Murray, само че с по-малко пари, по-малко известен и не толкова забавен. Но му казах, че искам да се бия отново и започвам от бялата дъска. Сега зависи от него. Сега съм на етап, в който искам да получа нещо на хартия, тъй че може и да получите изявление в следващите седмици. Не зная по кое време би могло да се случи това. Не искам да говоря от името на Dana, но ако той искаше да убие изцяло идеята, вече щеше да го е направил. Dana е мой приятел, но в кеча се научих да не вярвам на промоутъри. Докато нещо не е официално, не искам да казвам какво си мисли той или какво гоовори. Но аз съм уверен, че ще бъда част от UFC”.

Punk добави, че предпочита завръщането му да стане факт през януари или февруари, но какво ще решат от UFC - това предстои да разберем.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес