Зареждане

Chuck Liddell отговори на коментарите на Tito Ortiz

Chuck Liddell отговори на коментарите на Tito Ortiz
Публикувано на: Юни 6, 2017 в 09:30 ч
 
Макар че със сигурност това не звучи като добра идея за две пенсионирали се легенди на ММА, разговорът за трета битка между Chuck Liddell и Tito Ortiz се превърна в основно заглавие в повечето ММА медии.
 
"The Iceman" провокира битката чрез профила си в Instagram през изминали уикенд, като попита "Защо не?", а под коментара имаше снимка на него и Ortiz. Наскоро пенсионираният Ortiz бързо отговори, че няма това да се случи, защото няма нужда от пари. След това той продължи да се заяжда с Liddell, от когото загуби два пъти с нокаут в едни от най-големите битки в полутежка категория, като заяви, че ще му заеме пари, ако е нужно.
 
Liddell не отговори на това, но изясни в Twitter, че снимката, която публикува е медийна заявка, която Ortiz е знаел, че ще бъде  публикувана и се е съгласил с това.
  
"Пуснахме снимката по искане не медиите. Знаеше, че ще я публикувам и го направих. Чух, че си се променил към добро, но липсата на  класа и характер не го е позволила. Насърчаваха да ти дам шанс, защото Amber (съпругата на Ortiz) те е променила, но съдейки от твоя отговор, ти все още си същия глупак, който пребих многократно. Сега вече знаем кой е истинският боклук, неможе повече да обвиняваш Jenna Jameson (бивша приятелка на Ortiz). Стегни се! Сега ми позволи да взема малко пари на заем, бо*лук! Къде трябва да се срещнем, имам нужда от тях спешно?!"


 
Войната на думи между двамата пионери на UFC бушува и това със сигурност може да доведе до битка, която носталгичните фенове на спорта няма да имат нищо против да видят. Ortiz наскоро отказа една от легендите в спорта Chael Sonnen във вероятно последната си битка и изглежда не иска да се изправи срещу Liddell за трети път.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес