Зареждане

Chris Weidman: McGregor ще размъти главата на Mayweather

Chris Weidman: McGregor ще размъти главата на Mayweather
Публикувано на: Април 1, 2017 в 15:57 ч

Бившият шампион в средната категория на UFC, Chris Weidman е поредния боец, който даде мнение за очаквания двубой между Conor McGregor и Floyd Mayweather.

Макар че по-широко разпространеното мнение е, че Mayweather ще доминира изцяло на боксовия ринг, Weidman смята обратното.
 
"Mayweather и McGregor ще се срещнат. 100 процента сигурен съм. Това е факт. В началото и аз си мислих, че е шега, и че McGregor няма шансове, но в същото време много хора ще си платят да го гледат, защото двамата ще направят страхотна реклама. Conor ще каже неща на Floyd, който преди това друг не е казвал. Направо ще му размъти главата. Ще бъде лудост. Ще е страхотно събитие."

Weidman знае, че Mayweather е елитен страйкър с несравними умения, но вярва че McGregor има предимство в размера, силата и прецизността.
 
"Mayweather ще изглежда много дребен до Conor. Той е гигант. Трябва да знаете, че той е най-големия в категорията си. Сваляше много за да влезе в категория перо. Ще бъде тежък и голям. Те са две съвсем различни животни."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес