Зареждане

Brock Lesnar говори за Shane Carwin

Brock Lesnar говори за Shane Carwin
Публикувано на: Октомври 1, 2009 в 10:00 ч

В скорошно интервю за "Las Vegas Sun", шампиона на UFC в тежка категория Brock Lesnar, изрече доста тежки думи по адрес на бъдещия си опонент, Shane Carwin.

 

 

"Той е непобедим, но някои от момчетата, които е победил, не са достойни за статистиката от победи и загуби", каза Lesnar. "Та значи, той не е победил почти никой. Надви Gabriel Gonzaga, за това наистина смятам, че рекорда му е 1-0."

 

Lesnar продължи да твърди, че макар да смятат Carwin за непобедим, той ще го победи през ноември по време на UFC 106, когато двамата бойци, ще се изправят един срещу друг.

 

В отговор на коментарите на Lesnar, Carwin заяви, че тренира за предстоящото UFC 106 изпълнен с омраза към шампиона.

 

"Продължава да налива масло в огъня с невежите си коментари по отношение на моите опоненти и моят професионален рекорд", каза Carwin. "Готов съм. Искам да му сритам задника."

 

Двубоят  Lesnar срещу Carwin ще се проведе в предстоящото UFC 106 на 21 ноември в Las Vegas. Другите основни двубои за вечерта, са между Tito Ortiz и Mark Coleman, Marcus Davis и Ben "Berserk" Saunders, Amir Sadollah и Phil Baroni, както и двубоя между Jason Dent и George Sotiropoulus.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес