Зареждане

Brett Rogers: Barnett е старо куче

Brett Rogers: Barnett е старо куче
Публикувано на: Юни 18, 2011 в 11:38 ч

"Научих се да съм по-спокоен и да не слушам какво ми казва всеки. Под 'всеки' имам предвид медиите, феновете, мениджърите. Слушах всички преди. Сега вече знам, особено след последия си двубой, че само аз съм в клетката.

Не мога постоянно да бъда 'злия Rogers'. Вече много ме питат защо не изкарам пак тази си страна на показ. Тя е все още тук, но ми трябва малко време да анализирам опонентите си, а не да чуя някое име и да кажа 'хайде'.

За този двубой няма как да изпитвам някаква омраза. Все пак аз съм аутсайдера сега. Josh е в играта от дълго време и се бил по целия свят, така че го уважавам за това. Ако реши да играе в стойка с мен, със сигурност ще му изгася лампичките. Той е вече стар, макар и аз да остарявам. Не можеш да научиш старо куче на нови номера. Ще излезе и ще направи това, което винаги е правил. Ще видим какво ще стане този уикенд."


Боеца в тежката категория на Strikeforce, Brett Rogers, породи смесени чувства при дебюта си преди години, като след това се би с имена като Andrei Arlovski, Fedor Emelianenko и Alistair Overeem. Сега той ще търси победа на всяка цена срещу ветерана Josh Barnett, за когото смята, че няма да поднесе никаква изненада в клетката. Прав ли ще се окаже Rogers или Barnett има все още скрити козове, които може да използва този уикенд?

brett rogers strikeforce mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес