Зареждане

Бразилската допинг комисия разкрива сериозни измами от страна на бразилските ММА бойци

Бразилската допинг комисия разкрива сериозни измами от страна на бразилските ММА бойци
Публикувано на: Декември 16, 2015 в 18:00 ч

Нещата са на път да станат сериозни в света на бразилския ММА.

The Brazilian athletic commission, CABMMA, са започнали собствено разследване, тъй като са разкрили многобройни случаи на измами от страна на ММА  бойци по време на провежданите медицински прегледи.

The Brazilian athletic commission си партнира с множество промоутърски организации, като например: UFC, Shooto Brazil, Max Fight, Face to Face, Nitrix FC.

CABMMA коментира пред MMAFighting, че те лично ще предложат бойците, които бъдат заловени в измама, да получат доживотна забрана да не участват в двубои.

Ето и думите на самия Rafael Favetti:

"Комисията провежда свое тайно разследване, насочено срещу измамите при медицинските прегледи, които се правят на бойците в няколко спортни клуба. По време на нашето проучване, стигнахме до извода, че всъщност се занимаваме с цяла престъпна група, чиято единствена цел е да фалшифицира резултатите от медицинските прегледи на ММА  атлетите.“

"Свързахме се с различни болници и лаборатории, които не знаеха, че са били неволно замесени в тази измама. Следващата ни стъпка ще е да предадем събраната информация на полицията и Бразилската правителствена агенция, които да се заемат с правораздаването. "

"Съвсем скоро ще обявим имената, които са замесени в този случай. Изчакваме само да говорим и обсъдим нещата с полицията и с Бразилската правителствена агенция. Най-вероятно, след като обявим публично имената на спортистите и фитнесите, които са злоупотребили, те ще бъдат официално отстранени от света на спорта.“
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес