Зареждане

BJ Penn ще е готов за реванш с ММА школата Tri-Star Gym

BJ Penn ще е готов за реванш с ММА школата Tri-Star Gym
Публикувано на: Ноември 21, 2012 в 10:54 ч

BJ. Penn има доста стара вражда с канадската ММА школа Tri-Star Gym. Въпреки, че няма лоши чувства към тях, "The Prodigy" иска техният възпитаник Rory MacDonald, за да си отмъсти за двете загуби от Georges St. Pierre.

B.J. Penn ще направи своето завръщане в Октагона на 8-ми декември срещу Rory MacDonald. Penn не се е състезавал от близо 14 месеца след като загуби двубоя си с Nick Diaz през октомври 2011 г. След загубата "The Prodigy" бе заявил, че не желае повече да се бие професионално, но мисълта, че може да отмъсти за загубите от GSP, като победи MacDonald го е мотивирала да се завърне.

Ето какво написа в своя личен сайт BJPenn.com:

"Исках да още един двубой срещу ММА школата и специално срещу главния треньор Firas Zahabi. Убеден съм, че този път ще успея да покажа всичко на каквото съм способен в двубоя с Rory. Гледах предишните му двубой и разбирам, защо се справя толкова добре. Притежава отлична кондиция, притежава добра игра с крака, бърз е в ръцете, борбата му е на прилично ниво и най-важното - бие се интелигентно. Хората са убедени, че той е бъдещето на полусредната дивизия и точно заради това приех този двубой: от една страна ще се изправя срещу новото поколение, а от друга ще се изправя отново срещу Firas Zahabi."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес