Зареждане

B.J. Penn обвини Georges St. Pierre в употреба на стероиди

B.J. Penn обвини Georges St. Pierre в употреба на стероиди
Публикувано на: Август 6, 2009 в 17:46 ч

"Това е просто моето мнение, че той използва стероиди. Вярвам  в това. Не мога да ви дам никакво доказателство, но това е моето мнение. Според мен той не играе по правилата що се отнася до стероиди, хормон на растежа и подобни неща. Погледнете го! Той изглежда така всеки ден. Това е мамене. Има си причини за правилата срещу стероидите. Ние останалите напълняваме, след това тренираме и отслабваме и цикъла се повтаря отново и отново. Той изглежда по същия начин през цялото време."

UFC шампионът в лека категория B.J. Penn сподели пред журналистa Kevin Iole от Yahoo! Sports мнението си, че шампионът на UFC в полу-средната Georges St. Pierre използва стероиди. Penn, който наскоро загуби от St. Pierre в UFC 94 през януари, също така беше отправил обвинения, че St. Pierre умишлено използва вазелин по своето тяло с цел да бъде по-хлъзгав по време на двубой - обвинение, което неотдавна беше потвърдено от UFC боеца Kenny Florian в SMS до Penn.

Използването на стероиди е гореща и особено болезнена тема в ММА след скорошната положителна проба на Josh Barnett и отстраняването му от "Affliction: Trilogy", коeто на практика доведе до отменяне на цялото събитие и впоследствие до преустановяване на промоутърската дейност на компанията. И въпреки че ако се случи подобно нещо далеч няма да разклати по същия начин UFC (за Affliction това просто беше капката, която преля чашата на отдавна ексалиращ финансов провал), то нови допинг проби със сигурност биха разклатили цялостния имидж на ММА точно в процес на стремеж към достигане на масовите аудитории и влизане в семейството на най-популярните спортове.


bj penn georges st pierre

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес