Зареждане

Битка между Jones и Miocic е била планувана за UFC 218

Битка между Jones и Miocic е била планувана за UFC 218
Публикувано на: Август 24, 2017 в 10:00 ч
 
Докато шампионът на UFC в тежка категория Stipe Miocic не беше достатъчно релевантен за Jon Jones, президентът на организацията Dana White нямаше никакъв проблем да изправи Miocic срещу шампиона на UFC в полутежка категория Jon Jones.
 
Всъщност е имало разговори между White и хората, които отговарят за организирането на битките и темата е била да накарат "Bones" да се качи в тежка категория в опит да вземе втора титла и с това да укрепи допълнително статута си на най-великия за всички времена.
 
Сега обаче, след като Jones бе уведомен за потенциално нарушение на правилата на Американката антидопингова агенция, звездата на UFC е избутана настрана и следователно преговорите за евентуална битка с Miocic пропадат.
 
 
"Погледнете Conor McGregor. Представете си какво може да се случи с Jon Jones. Колко голям би могъл да бъде, колко спонсори щеше да има, колко пари щеше да направи. Списъкът с това какво е можел да постигне Jones е доста дълъг.", заяви Dana White.
 
След като нокаутира Daniel Cormier в UFC 214 миналия месец в Анахайм, Калифорния, Jones сякаш спечели по-голямата част от своите фенове със скромната реч, която изнесе след победата, но сега постигнатия импулс може отново да бъде загубен.


 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес