Зареждане

Bisping отговори на мениджъра на Romero: Ти си идиот

Bisping отговори на мениджъра на Romero: Ти си идиот
Публикувано на: Февруари 24, 2017 в 18:00 ч
 
Шампионът на UFC в средна категория Michael Bisping не остана особено въодушевен от изявленията на мениджъра на Yoel Romero Malki Kawa.


Той сподели мнение, че британецът упорито избягва Romero, но дните му като шампион са преброени.

Верен на характера си, “The Count” не пропусна да отговори на мениджъра, наричайко го в прав текст “идиот”.

“Не се страхувам от Yoel Romero, противно на това, което говори неговият мениджър-идиот. Той се опитва да вкара Romero в голям мач, защото това прави той - да изкарва пари от бойците. Jon Jones е неговата златна кокошка, но сега Jones не изкарва нищо, поради което той има нужда от това Yoel Romero да е в голям двубой. А Yoel не изкарва много, доколкото зная. Сега се опитва да генерира някакъв интерес, защото има нужда от своите 20 процента”.

“Не са ми предлагали мач. Ако ми предложат Yoel Romero, ще приема. Ако ми предложат GSP, пак ще приема. Не съм тук за доброто на UFC. Грижа се за семейство Bisping, просто е.”

“Изобщо не ми пука за Yoel Romero. Неговият скапан мениджър може и да го прикрива, но този тип бе уличен във взимане на стероиди. Няма дим без огън. Но и преди казах - предложете ми мач и ще го приема. Но изобщо не ми пука кое е най-доброто за Yoel Romero.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес