Зареждане

Bisping: Dana White ми каза, че ще се бия със St-Pierre на UFC 217

Bisping: Dana White ми каза, че ще се бия със St-Pierre на UFC 217
Публикувано на: Август 2, 2017 в 09:30 ч
 
Шампионът на UFC в средна категория Michael Bisping, като останалата част от общността на смесените бойни изкуства, смяташе, че евентуалната битка срещу Georges St-Pierre е мъртва и погребана.
 
Тогава Tyron Woodley се намеси и разочарова президента на UFC Dana White с представянето си на UFC 214.
 
За наказание, президентът на организацията отхвърли обещанието си да даде на "The Choosen One" така желаната битка срещу St-Pierre, което поставя "The Count" отново на линия за битка срещу бившия шампион в полусредна категория тази есен.
 
"За да бъда честен, Dana каза на пресконференцията миналата седмица , че корабът Bisping - GSP е отплавал. Той заяви, че победителят от срещата Woodley - Maia ще се бие срещу GSP и аз си казах: о, добре, както и да е, аз бих донесъл повече пари на компанията и би станало по-голямо шоу, но вече бях психически изтощен от всичко това. Спрях да водя кампания за тази битка, защото всеки път, когато се опитвах да го направя, Dana просто стопираше възможността. Така че по-късно се прибирах към дома и Dana White ми се обади. Изненада, битката ще е на 4-ти ноември, Медисън Скуеар Гардън, Michael Bisping срещу Georges St-Pierre", заяви щастливо Bisping.
 
St-Pierre не е влизал в Октагона от края на 2013-та година, когато се оттегли от света на бойните спортове, след победата му над Jhonny Hendricks с единодушно съдийско решение. Bisping, междувременно, се възстановява от операцията, която претърпя на коляното, докато в същото време Robbert Whittaker изхвърли Yoel Romero от сметките, за да спечели временната титла в средна категория.
 
Така че, ако St-Pierre спечели... получава само един от двата налични колана.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес