Зареждане

Bethe Corria: Rousey е егоистична шампионка

Bethe Corria: Rousey е егоистична шампионка
Публикувано на: Март 3, 2015 в 08:44 ч

Състезателката в категория петел при жените в UFC, Bethe Correia, започна да атакува словесно настоящата шампионка, Ronda Rousey вероятно за да си осигури двубой с нея, обяснявайки че "Rowdy" е егоист и че ще се пукне като сапунен мехур.
 
"Тя се справи добре с това, че докара женските двубои в UFC. Убеди Dana да го направи. Но не мисля, че тя е добър шампион. Мисля, че е голяма егоистка. Тя мисли само за себе си, прави филми, облича се добре, фука се. Аз не бих била такава. Ще бъда истинска шампионка. Ще направя нещо за хората.

Готова съм. Направила съм всичко по пътя си. Бих се с всички. Предизвиках всички. Много искам този двубой.

Мисля, че аз заслужавам двубой за титлата. Ronda също ме предизвика. Тук съм, за да получа това, което заслужавам. Всеки ден ще я предизвиквам, искайки двубоя. Ще направя каквото е нужно. Вече се чувствам като шампионка. Само ми липсва колана. Ще изляза и ще я убия, ще я напляскам, ще и сритам задника. Ако това е нужно, за да взема титлата, ще го направя."

Corriea победи две от приятелките на Rousey, Shayna Baszler и Jessamyn Duke, а самата Rousey е споменавал името на Corriea повече от веднъж.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес