Зареждане

Antonio Tarver е новият страйкинг треньор на Blackzilians

Antonio Tarver е новият страйкинг треньор на Blackzilians
Публикувано на: Май 2, 2017 в 10:36 ч
 
Една от най-популярните ММА зали на планетата Blackzilians има нов треньор, който ще се грижи за страйкинга на бойците. И това е не кой да е, а добре известният боксьор Antonio Tarver.


Tarver наследява на тази позиция Henri Hooft, който напусна Blackzilians и подсили слуховете за сериозни проблеми в тима.

Tarver, който в момента е шампион на IBO в полутежка категория и временен шампион в тежка категория на WBA-NABA, разкри, че една от големите му цели е да създаде бойци, които знаят как да нокаутират съперниците си.

“Това е вълнуващо. Никога не съм мислил, че ще се занимавам с ММА. Винаги съм си представял себе си на тази позиция. Целта ми е да помагам на другите бойци. Макар и да съм смятал, че това ще се случи в бокса, а не в ММА. За мен обаче няма разлика. Искам да помогна на бойците да постигнат целите си и да бъдат шампиони.”

“Желанието ми е да създам вълнуващи нокаутьори, които наистина познават изкуството на бокса. Искам да помогна на Blackzilians да се превърнат в по-завършен отбор, пълен с истински машини за битка”, обясни Antonio Tarver.

Antonio Tarver може да се похвали с отлична кариера в бокса, продължаваща над 20 години. Той е първият човек в историята, успял да нокаутира Roy Jones Jr. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес