Зареждане

Antonio Rodrigo Nogueira срещу Mirko Cro Cop в Бразилия? Може би

Antonio Rodrigo Nogueira срещу Mirko Cro Cop в Бразилия? Може би
Публикувано на: Май 9, 2011 в 10:30 ч

"С удоволствие бих гледал такъв двубой. Ако не се случи през август, може и през септември или октомври. Няма значение кога и къде, но тези две легенди трябва да се срещнат отново. Преди 9 години Antonio го победи чрез ключ, така че и Mirco ще иска ревашн. Той не веднъж е заявявал това.

Може това да се случи по време на  UFC: Rio, ако Rodrigo е напълно здрав. Той не е човек, който би подвел феновете и обществеността на Бразилия и да се бие само заради парите. Иска да е напълно здрав, за да покаже най-доброто от себе си."

Това са думи Luis Carlos Dorea, треньорът по бокс на суперзвездата в тежка категория Antonio Rodrigo Nogueira. Luis даде обширно интервю за  Tatame и дискутира всички срещи за предстоящото събитие в Бразилия. Припомняме Ви, че в него ще вземе участие и българинът Станислав Недков, като той ще направи своя дебют в UFC срещу бразилецът Luiz Cane.

Но всичко зависи от Dana White, който не е особенно впечатлен до този момент от участието на хърватина в UFC. Но подобен слбъсък би привлякъл огромен интерес и огромни суми за UFC. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес