Зареждане

Andre Galvao възнамерява да се завърне към MMA

Andre Galvao възнамерява да се завърне към MMA
Публикувано на: Септември 2, 2015 в 09:47 ч

Многократният шампион по жиу-житцу и ADCC, Andre Galvao възнамерява да се завърне в свободните боеве. За последно видяхме бразилеца в ММА през 2010 г., когато загуби в първия рунд от Tyron Woodley.

Преди броени дни Galvao затвърди позициите си на един от най-доминиращите граплинг бойци, като победи в супер-двубой Roberto Abreu по време на състезанието ADCC 2015г.

Предложението към Andre е дошло от бившият президент на PRIDE Nobuyuki Sakakibara, който обяви официално, че ще поднови отново организирането Pride. Sakakibara вече се е прицелил в привличането на няколко супер-звезди, и една от тях е именно Galvao.

Ето какво заяви самият бразилец:

"Получих предложение от Япония. Организацията Pride се завръща отново на сцената. В се водят преговори между тях и моят мениджър Jorge Guimaraes. Ще видим, какво ще се случи.".
 
Galvao спечели три титли от ADCC и 10 златни медала по жиу-житцу от както се отказа от ММА през 2010 г. до днес. Записа участие и в турнира Metamoris, където заключи бившия състезател на UFC  Chael Sonnen. Като многократно е заявявал, че нито за миг не е спирал да тренира и страйкигът си през тези пет години.

"Ако се завърне, нещата ще бъдат много по-различни от преди. Ще продължа да тренирам жиу-житцу, но ще отделям и достатъчно време на бокса.".

Статистиката на Galvao в свободните боеве е 5 победи и 2 загуби.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес