Зареждане

Anderson Silva: Не съм гадател за да предвидя този двубой

Anderson Silva: Не съм гадател за да предвидя този двубой
Публикувано на: Януари 24, 2011 в 13:30 ч

Anderson Silva продължава да тренира здраво, за да не разочарова феновете си, когато се изправи срещу Vitor Belfort в UFC 126 на 5-ти февруари в Лас Вегас. Това разбира се не означава, че няма много разочаровани, но след тренировка с него.

Репортера от бразилският вестник O Globo и MMA ентусиаст Ary Cunha проведе тренировка с шампиона на UFC в средната категория в тренировъчният център на братята Nogueira, като стана свидетел на усилията (които бяха напразни) на шампионът на бразилската ММА промоция ungle Fight, Erick Silva, да вкара удар в лицето на Andersonкойто от своя страна, няма загуба в нито една от дванадесетте си срещи в октагона на UFC.

Междувременно, Vitor Belfort също тренира доста здраво в Лас Вегас, като Anderson добре знае това. Попитан от Ary Cunha как си представя, че ще се развие двубоят, Anderson отговаря светкавично:

"Ако бях майка Dinah (гадателка), щях да съм в състояние да го предвидя. Тъй като обаче аз не съм, съм подготвен за всяка ситуация, независимо дали е на земя или в стойка", заяви 35-годишният черен колан и допълни, "Аз съм също като виното: по-старо, по-добро."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес