Зареждане

Alvarez за нокаута от Conor: Това бе най-лошият ми кошмар

Alvarez за нокаута от Conor: Това бе най-лошият ми кошмар
Публикувано на: Май 10, 2017 в 14:22 ч
 
Бившият шампион на UFC в лека категория Eddie Alvarez призна, че да загуби от Conor McGregor на UFC 205 е било “най-лошият му кошмар”.


Тогава “Undeground King” бе нокаутиран и загуби титлата. Той призна, че чувството да понесеш нокаут пред милиони зрители не е никак приятно.

“Има известна свобода в това да преживееш най-големия си кошмар. За всеки боец най-лошият кошмар е да бъдеш нокаутиран пред милиони зрители. Това е сякаш онези сънища, в които си чисто гол и стоиш в класната стая.  Самият факт обаче, че това ми се случи, ми подейства освобождаващо. Никога не съм смятал, че ще ми се случи. Никога не съм си го представял визуално. Но нищо за мен не се промени. Моето семейство и приятели са все още тук. Все още съм същият човек. Всички искат от мен да се бия отново и да се справя добре. Чувствам се свободен след случилото се”, обясни Alvarez.

Той призна, че не му е било лесно да преодолее нокаута на UFC 205.

“Беше трудно да си стъпя на краката след станалото на 5 ноември. Ще ви излъжа, ако ви кажа, че веднага съм се върнал в ритъм. Първо трябваше да се отърся и да простя на себе си. Аз моят най-голям критик и бях много разочарован от себе си в Madison Square Garden”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес