Зареждане

Alistair Overeem: M-1 пречат двубоят с Fedor да се осъществи

Alistair Overeem: M-1 пречат двубоят с Fedor да се осъществи
Публикувано на: Май 16, 2010 в 17:00 ч

Разговор на MMA Fighting с шампиона на Strikeforce в тежката категория Alistair Overeem, минути след като съумя да защити титлата си, побеждавайки претендента Brett Rogers в Strikeforce: Heavy Artillery. "Demolition Man" говори за завръщането си в организацията, за това какво мисли относно дългоочакваният и все още под въпрос двубой с Fedor Emelianenko, дали има шанс, феновете да се насладят на сблъсъка между двамата, още тази година, както и успя ли шампиона да затвори устите на критиците.

 

На въпрос, мисли ли Overeem, че евентуалният му двубой срещу Emelianenko ще се състои, "Demolition Man" отговори така: "В интерес на истината мисля. Говорих със Scott (президента на Strikeforce) и всички искат този двубой да се осъществи. Вярвам, че и Fedor иска това. Мисля, че ще стане." На въпрос, смята ли, че Fedor целенасочено го избягва, като за това холандеца е трябвало да се изправи в двубой срещу Rogers, а не срещу руснака, Overeem отговори: "Смятам, че не. Fedor e истински боец и аз го уважавам много. Той е истински шампион, като го познавам още от времето на PRIDE. Неговите мениджъри са тези, които поставят всякакви бариери, този двубой да не се осъществи. Те са тези които пречат, а не Fedor или пък аз. Scott иска този двубой да стане реалност, Strikeforce го искат, аз го искам, Showtime го искат, семейството ми го иска... Мениджърите на Fedor обаче... съвсем друга история."

 

Вижте цялото интервю с шампиона Alistair Overeem:

 

 

Може да оставяте своите коментари за отминалото вече, Strikeforce: Heavy Artillery и в официалната тема за събитието, в нашия форум.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес