Зареждане

Aldo бил контузен за UFC 212, не можел да удря с крака

Aldo бил контузен за UFC 212, не можел да удря с крака
Публикувано на: Юни 14, 2017 в 10:00 ч
 
Бившият шампион на UFC в категория "перо", Jose Aldo, беше спрян от Max Holloway в основното събитие на UFC 212 миналата събота вечер в Бразилия. Това бе битка, в която не видяхме "Junior" да хвърля така популярните за него кикове.
 
Това се дължи на факта, че Aldo страда от инвадилизиращо нараняване на крака, което може би е отнело най-ефективното му оръжие. Не че в лагера му се оправдават за загубата, но е време истината да бъде разкрита.
 
Треньорът на Aldo Andre Pederneiras даде коментар по темата за FOX Fight Club:
 
"Във всяка битка състезателите влизат с някаква контузия, случаят с Aldo не е по-различен. Много хора питаха защо той не нанася удари с крак. Aldo има контузия на крака, така че не можеше да хвърля кикове, той не можеше дори да тича по време на целия лагер. Това не отнема нищо от победата на Max Holloway, не казваме това. По време на битката много хора викаха "Кажи му да нанася удари с крак", но ние, неговия щам, сме единствените, които знаехме за това. Избягвахме киковете заради това нараняване. Страхувахме се, че ще увреди мускулите си. Позволихме си да тренираме малко удари с крак в последната седмица преди битката, но не го насилвахме много. Вярвахме, че по начина, по който се справя с тренировките, ще може да спечели мача със своите боксови умения.", завърши Pederneiras.
 
В интерес на истината, изглежда, че Aldo не нанася много удари с крак и в някои от другите си срещи в UFC, а дори не е близо до това, което правеше за World Extreme Cagefighting (WEC) преди време.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес