Зареждане

RPC: Rising Force - Чолев срещу Чиликов

RPC: Rising Force - Чолев срещу Чиликов
Публикувано на: Февруари 9, 2011 в 16:30 ч

В няколко последователни материала представяме най-интересните двубои от предстоящата гала вечер RPC: Rising Force, която ще се състои на 18-ти февруари в Зала 1 на НДК.

 

Срещата, която промотираме днес е в категория над 93 кг, стил ММА. Един срещу друг ще се изправят Цветан Чолев от София и Юлиян Чиликов от клуб "Респект” - Русе.

 

rpc rising force mma

 

Сблъсъкът при тежките е сам по себе си, почти винаги зрелищен. Още повече, че възпитаникът на ЦСКА, Чолев е един изключително силен състезател. Тактически, Цветан умерено изчаква момента за атака, известен е още с упоритостта си и с това, че никога не дава заден ход. Основният му стил е класическа борба, но има голям опит като състезател по граплинг и аматьорски ММА.

Юлиян Чиликов е една от надеждите на клуб "Респект" с основен стил свободна борба. Юлиян е един от малкото български състезатели, които дебютирали извън България, могат да се похвалят с победа. Силен физически, той е бърз и експлозивен боец.
 

Прогноза:


Цветан Чолев срещу Юлиян Чиликов – имайки предвид стила им на игра, както и факта, че са в тежката категория, тези двама съперници със сигурност ще оставят публиката доволна.

Датата е 18-ти февруари, мястото Зала 1 на НДК.

 
10 изключителни ММА срещи
3 зрелищни муай-тай двубоя
 
 
Ето и трейлърите за предстоящото събитие:
https://mma.bg/videos/view/3211/

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес