Зареждане

Росен Димитров срещу Vitor Nobrega в TWINS MMA 4

Росен Димитров срещу Vitor Nobrega в TWINS MMA 4
Публикувано на: Януари 18, 2014 в 09:23 ч

На 6 февруари в град София ще се проведе четвъртото поред състезание по свободни боеве на организацията Twins MMA. Главна среща на бойния спектакъл ще бъде битката между Росен Димитров и Vitor Nobrega.

Бразилецът Vitor Nobrega е носител на черен колан по Бразилско жиу жицу, също така има шампионски колани в две категории в ММА до 77кг и до 84кг. Най-значимата му титла е шампионската в KSW до 77кг средна категория.

KSW е най-голямата ММА-организация с Европа, като сравнение: един от шампионите на KSW е Мамед Хадилов, отказа да премине в UFC и определи офертата им, като смешна.

Vitor се е бил в Бразилия, Испания, Португалия, Полша, Русия, а, сега ще покаже уменията си и на българска земя!

В ММА има 13 победи, а осемте му загуби са срещу едни от най-големите имена и носители на шампионски пояси в различни организации.

От своя страна Росен Димитров - Близнака е трикратен световен шампион по Бойно самбо, европейски шампион по Бойно самбо и Ръкопашен бой. Многократен шампион на България по Джудо , Самбо. Шампион по Бразилско жиу жицу. Треньор на националния отбор по Бойно Самбо.

С над 20 професинални ММА-мача. Участник в редица международни мачове и гали в едни от най-силните вериги в Европа. След извинение от страна на руските организатори, скоро очакваме преиграването на скандалния му ма с Илия Додеркин на М-1.

Двубоят между двамата е част от турнира TWINS MMA 4, който ще се проведе на 6 февруари, 2014 г. в зала "Христо Ботев", София от 20:00 часа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес