Зареждане

Плеяда от звезди на Real Pain Challenge: Rising Force

Плеяда от звезди на Real Pain Challenge: Rising Force
Публикувано на: Февруари 12, 2011 в 08:00 ч

 

Mustafa Lakhsem или известен още като "Тигърът на пръстените" е в България по покана на Try Max. Lakhsem е безпрецендентен шампион в дисциплината кикбок - четирикратен световен шампион, трикратен европейски и четирикратен шампион на Германия.

 

Боецът с впечатляващата статистика от 56 победи (25 от тях с нокаут) и само 5 загуби, ще наблюдава зрелищните битки в компанията на друг абсолютен Шампион. Титанът Alistair Overeem, носител на титли от  Strikeforce и K-1 World Grand Prix е потвърдил присъствието си за гала вечерта.

Към звездната компания трябваше да се присъедини и Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira, но звездата отказа в последния момент визитата си , поради предстояща тежка операция. Организаторите от клуб "Real Pain" държат да успокоят всички негови фенове, че веднага след като се възстанови, ще дойде в България за семинар.

Звездното присъствие не спира до тук. Топ съдията Грант Уотърман (Grant Waterman) ще следи за оптималното протичане на срещите. Уотърман без съмнение е един от най-известните, най-уважаваните и най-активни MMA рефери в Европа. А водещият  от телевизия Eurosport - Уил Вандрес (Will Vanders) ще коментира на живо динамичните срещи. Имайки предвид файт картата, очертават се 10 изключително интересни срещи в стил ММА, както и три атрактивни муай тай двубоя.

На ринга ще излезне и легендата от К-1 Remy Bonjasky, но този път като треньор. Неговият възпитаник Fred Sikking ще премери сили с Богдан Стойка от Румъния.

Мачът под № 13 е завръщането на Любомир Геджев на ринга. Изпълнителният Директор на клуб "Real Pain" след близо едногодишна почивка, ще се изправи срещу Sofiane Benchohra от Франция. Световният шампион на WFC и лилав колан по бразилско жиу-житцу, Геджев и обещаващият ММА боец Benchohra ще премерят сили в категория 77 кг, 3 рунда по 5 мин. Опитният боец има в статистика си десет муай тай двубоя, тридесет боксови и седем ММА срещи. Изключителнo силен противник в стойка, славещ се с агресивния си стил на игра. Спортистът е популярен и с участието си в световно известното риалити шоу за професионални бойци "The Contender".

Датата на грандиозния боен спектакъл е 18-ти февруари от 19:00 часа

Мястото: Зала 1 на НДК

Цените на билети: 35 лв нормален и 50 лв ВИП

 
Ето и трейлърите за предстоящото събитие:
https://mma.bg/videos/view/3211/

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес