Зареждане

Нурал Назмиев - ”Маджара” срещу Сюрен Борисов на 15 декември в София

Нурал Назмиев - ”Маджара” срещу Сюрен Борисов на 15 декември в София
Публикувано на: Ноември 20, 2013 в 13:25 ч

Бойният турнир "Twins MMA" представя за трето си издание четвъртата среща за галата и първата в категория до 93кг, а именно Нурал Назмиев - ”Маджара” срещу Сюрен Борисов.

Битката между двамата бойци ще се състой на 15 декември в зала "Христо Ботев", София.

Нурал Назмиев ”Маджара”, започва спортната си кариера в спортното училище в Разград, където се превръща в топ борец и в последствие попада в ЦСКА и националния отбор по свободна борба. С множество медали от национални и международни състезания. При престоя си САЩ се бори в отборите на най-елитните колежи. Уменията са му оценени и е привлечен, като треньор по борба в тренировъчните лагери на UFC-бойците Алистър Овърийм, Сияр Бахадурзада и Нандор Гуелмино.

При международния си дебют на гала в Австрия загуби след миг невнимание, въпреки доминацията си в срещата. На профи-ММА ринга има два двубоя. Тренира с Камен Георгиев и Тони Маркулев също участници на Тwins ММА 3.

Неговия опонент е:

Сюрен Борисов - шампион на България по К-1 и Муай тай. Сребърен медалист от Балканиадата по Кикбокс. Решава да вземе участие на ММА и става двукратен шампион на аматьорски ММА. След което през месец юли 2013г, записва дебют в професионалния ММА и първа победа на гала вечер в Пловдив.

Въпреки, че е започнал с Кикбокс, умее да приключва срещите с ключове на земята, но по всичко личи, че в престоящият си мач ще разчита на ударна техника.

Както сам заяви:

„-Очаквам да победя с нокаут!”.

Тренира в боен клуб „ Лаута Арми –Пловдив” със спаринг партньора си Виделин Видев също участник в предстоящата гала и треньор: тайландеца Бунсонг Тамавонгса от когото получава задълбочени познания по традиционното тайландско бойно изкуство Муай тай.

Тук освен противопоставяне на двама бойци в категория до 93кг, има и класическо противопоставяне на различни стилове: борец срещу кикбоксьор.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес