Зареждане

Нови мениджъри започват търсене на таланти в източна Европа

Нови мениджъри започват търсене на таланти в източна Европа
Публикувано на: Април 29, 2013 в 17:27 ч

Преди няколко дена изтекоха няколко добри новини за ММА светът. OLD SKOOL and MMA FIGHT MANAGEMENT INC. WONDER CREW подписаха договор за партньорство!
 
Какво точно означава това за Бритазнският и Източноевропейският ММА?

Партньорствотo между тези две мениджърски къщи за бойни спортове се организира с цел да се открият качествени и атрактивни ММА бойци от Източна Европа, и да им се даде шанс да се бият в някои от големите турнири в бъдеще. На първо време, тези бойци ще им се даде шанс със сигурност за участие в ММА турнири в Англия и в зависимост от тяхното представяне тези мениджърски къщи ще водят тези бойци и ще им предоставят подкрепа, за да продължат да се развиват и да произведат висококачествени състезатели и шампиони в световният ММА спорт.
 
„Нашата цел не е да наемем някой който се появява на ММА сцената със две поредни победи срещу анонимни бойци, но напротив да проведем внимателна селекция и ангажиране на млади хора и качествени бойци, които ще се възползват от възможността да тестват способностите си срещу качествени бойци с цел да изградят за в бъдеще името си достойно за техният договор в бъдеще със големи ММА промоции като UFC, BELLATOR, ONE FC и други ...! В нашият регион има толкова много страхотни момчета които нямат възможности, време е да им се даде шанс да покажат своите способности!“ Каза директорът на MMA WONDER CREW INC.
 
„От Източна Европа са много качествени имена в ММА света като Mark Lajhner, Станислав Недков, Dragan Pesic, както и моят партньор и приятел , легендата Mirko Cro Cop Filipovic, и много други. Този регион произвежда добри бойци които рядко получават шанс да се бият в главните ММА турнири. Нашата работа е да открием талантът и да се ангажираме да го съветваме по пътя до големите турнири. Old Skool Fight Management ще прави най-доброто от себе си за да предостави възможност за бойците сключили договор да се бият в турнири в Англия с цел да продуцират името си. За британският ММА това също е страхотно, защото британските бойци ще имат възможност да кръстосат ръкавици със качествени бойци от Европа и различни ММА школи и по този начин да набират опит и качества, със шанс за голям мач в бъдеще“ каза говорителят на OLD SKOOL FIGHT MANAGEMENT.

Благодарение на партньорството между Bully Team и MMA WONDER CREW това е шанс и за нашите бойци да бъдат поканени и да се състезават в някои големи ММА организации в Англия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес