Зареждане

Клуб Real Pain закри годината с мотото: ММА битките не са арена на гладиатори

Клуб Real Pain закри годината с мотото: ММА битките не са арена на гладиатори
Публикувано на: Декември 22, 2010 в 12:00 ч

 

Спортен клуб "Real Pain", член на Федерацията по смесени бойни изкуства, град София с президент Христо Христов празнува изключително успешната 2010 година. На грандиозно парти да полеят успехите ще се съберат партньори и приятели на "Real Pain" и едни от най-добрите ММА бойци и майстори на бразилското жиу-житцу.

 

 

В актива за изминалата година са двата грандиозни спектакъла от веригата "Real Pain Challenge" и тренировъчен лагер с единствения българин притежател на черен колан по бразилско жиу-житцу Петър Балталийски, Георги Калчев и Любомир Геджев. Екипът на клуба бе организатор и на визитата на Хойлер Грейси, син на легендарния Хелио Грейси, променил хода на световната история на ММА. Грейси прие поканата и бе официален гост на семинара по бразилско жиу-житцу, организиран от клуба. Усилията на Христо Христо и Любомир Геджев да популяризират и развиват спорта не спират до тук. Двамата реализираха и още четири състезания по аматьорски ММА и бразилско жиу-житцу. Но неизменно професионалните събития по ММА под наименованието  "Real Pain Challenge" са най-големия повод от клуба да изпратят 2010 г. с удовлетворение от свършената работа. Последният спектакъл, провел се в зала 1 на НДК,  бе обявен за "битката на годината". Повече от 4000 души наблюдаваха на живо триумфалната победа на Благой Иванов и не пропуснаха възможността да се запознаят с титаните Реми Боняски и Боб Сап, които бяха сред публиката на зрелищните двубои.

 

Изпращайки  изминалата година, екипът на "Real Pain" няма време за почивка. Веднага след празниците започва подготовката на състезание по бразилско жиу-житцу, което ще се проведе на 22-ри януари в залата на клуба. 

 

Подготовката  за поредното състезание "Real Pain Challenge" вече е започнала. Събитието ще се състои на 18-ти февруари в зала 1 на НДК и от клуба обещават паметен спектакъл. На ринга отново ще се срещнат сериозна селекция от най-успешните български и чуждестранни бойци.

 

"За развитието и популяризирането на ММА като професионален спорт, затвърждаване на положителния му имидж и ваденето му от категорията 'улични битки' са нужни сериозни усилия от страна на Федерацията", заключава Любомир Геджев, изпълнителен директор на клуб "Real Pain".

 

"Месеци тренировки и желязна дисциплина стоят зад всеки сериозен боец. ММА двубоите не са арена на гладиатори, а професионална спортна среща в която се мерят не само физическа сила, но и техники, умения и майсторството по бойни изкуства на състезателя", допълва той.

 

Календарът  от събития за 2011 г. продължава с две състезания по бразилско жиу-житцу през февруари и октомври, два турнира по аматьорски ММА през март и ноември, състезание по граплинг през април и три издания на "Real Pain Challenge", планирани през юни, септември и декември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес