Зареждане

Деян Топалски срещу Aires Benrois на 6 февруари

Деян Топалски срещу Aires Benrois на 6 февруари
Публикувано на: Януари 20, 2014 в 10:13 ч

На 6 февруари в град София ще се проведе четвъртото поред състезание по свободни боеве на организацията Twins MMA. В една от топ-срещите на бойния спектакъл ще се противопоставят един срещу друг българинът Деян Топалски и португалецът Aires Benrois .

Деян Топалски е роден в Плевен през 1983 г., висок 188 см. и тежи 84 кг. Започва с киокушин карате, след това таекуон-до, но най-много години посвещава на кикбокс. Седем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различните правилници – К1 и лоукик.

В момента Топалски е сред най-видните родни ММА бойци с актив от 8 победи , като повечето му срещи са с чужденци. Срещите му преминават в динамично , като преобладават ударите с ръце и крака. Тази среща за Деян е след близо година принудително отсъствие заради различни контузии.

Aires Benrois с тегло 84кг от Португалия представител на Nobrega Team ММА статистиката му e 6 победи и нито една загуба. Четири пъти шампион на Португалия по бразилско жиу-жицу и граплинг. Ежедневието му минава в тренировки и възстановяване.

Aires е експерт в боя на земя, за да усъвършенства уменията си непрекъснато тренира бокс и кикбокс. Той е личен ученик на Витор Нобрега , който също ще участва в предстоящата гала като съперник на Росен Димитров.

Класически сблъсък между страйкър и граплер в категория до 84кг.

Турнирът по свободни боеве ТWINS MMA-4 ще се проведе на на 6 февруари 2014 г., в София от 20.00 часа в зала „Христо Ботев”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес