Зареждане

България в М1 Чалъндж и през 2010-та

България в М1 Чалъндж и през 2010-та
Публикувано на: Октомври 9, 2009 в 09:34 ч

България е сигурен участник в скъпата бойна лига М1 Чалъндж и през следващата година. Това стана ясно след като делегацията на Българската Федерация по ММА (смесени бойни изкуства), се завърна от Ростов на Дон (Русия), където бе проведена среща с президента на M-1 Global Вадим Финкелщайн и с цялото ръководство на М-1. Руският милиардер Финкелщайн, който е и личен мениджър на един от най-силните бойци в света Фьодор Емилианенко, сподели за пореден път, че е изключително доволен от дебютното представяне на страната ни в шампионската скъпа продукция по ММА. Постигната бе договорка за участия на български бойци в силни международни турнири по ММА (смесени бойни изкуства), организирани от М-1 в целия свят.

От ръководството на родната централа по ММА не уточниха, кога ще е първата съвместна продукция на федерацията и М1 Глобъл но оповестиха, че се очакват няколко съвместни мероприятия. От М1 Глобъл поискаха представител от България и в реферската бригада за предстоящи международни турнири. За тази цел се обмисля идеята у нас да се проведе съдийски семинар. В Русия се проведе полуфиналният кръг от M-1 Challenge 2009 година, след който за следващ етап се класираха отборите на Руски Легион и САЩ - Изток.

От М1 Глобъл първоначално разкриха, че на 3 декември в Санкт Петербург ще се проведе финалният турнир от веригата M-1 Selection (отборно първенство на Русия по ММА), а финала на М1 Challenge - на 18 декември в Ню Джърси, САЩ. Заради натоварената програма обаче, е решено и двата финала да се проведат на 3 декември в Санкт Петербург.

mma m-1 challenge българия


Източник: БТА

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес