Зареждане

Аматьорски и полу-професионален турнир по MMA на 27 септември

Аматьорски и полу-професионален турнир по MMA на 27 септември
Публикувано на: Август 30, 2014 в 21:31 ч

Боен Клуб България” организира на 27.09.2014г. аматьорски и полу-професионален турнир по MMA от сериите Combat League. Битките ще се проведат в октагон (клетка), изграден специално за целта в спортния център в квартал „Княжево”, бул. Цар Борис” №224.

Начало на срещите 10.30 часа.

Вход свободен за зрителите.

 
Бойците ше бъдат разделени на две възрастови групи: младежи от 16 до 18 год. и мъже над 18год

Мъжете ще бъдат в две дивизии: аматьори и полупрофесионалисти, разделени на база умения и разрешени приоми.

Кантара започва в 8.00 ч. Категориите са с +3 кг  толеранс спрямо професионалният правилник.

Предвиден е награден фонд за участниците при мъжете, при минимум четирима участници в категория.

Правилата са обичайните за тези турнири 2 рунда по 3 минути, с каски, без разрешени удари с колене, повече подробности на ФБ страницата на клуба .

Таксата за участие е 10 лв. на боец.

Целта на организирането на MMA турнира е постепенно покачване на нивото на бойците и плавния им преход към профи изяви. Освен награди, най-добре представилите се участници ще получат предложения за участия на профи турнирите на: TWINS MMA , MMA ARENA, Day of the champions и сръбската “MMA Ultimate Fighting and K-1”.

Промоутъри от тези вериги, проявиха интерес към турнира и ще изпратят свои представители, които да набележат нови таланти.

Турнира се организира с помощта на ММА бойците:

Камен Георгиев
Тони Маркулев
Нурал Назмиев

Генерален спонсор на турнира е ММА-шампиона в тежка категория Борислав Иглев, който освен боец е един от основните промоутори и радетели на спорта в южна България.

Двама бойци, от номинираните за най-добър събмишън, ще получат право на безплатно участие на международния граплинг турнир Combat Wrestling-Bulgaria на 2 ноември. Боеца с най-добър събмишън при юношите ще получи правото да участва безплатно на семинар с Ивайло Иванов-шампион по бразилско жиу жицу на Япония и Мексико.

Очаквайте още награди и изненади.

Специални гости ще бъдат шампионите Росен и Румен Димитрови,  Борис Величков, Янислав Герчев,  Драган Йовичич и президенти на няколко спортни организации, както и много радетели на бойните изкуства.

ЗА КОНТАКТИ


бул.Цар Борис III No 224, София Телефон: 088 770 4444


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес