Зареждане

Силвестър Сталоун на гости при Ногейра

Силвестър Сталоун на гости при Ногейра
Публикувано на: Април 15, 2009 в 10:05 ч

Силвестър Сталоун пристигна в Рио Де Жанейро минaлата седмица и една от първите му молби беше да се срещне с бразилския Роки Балбоа Antonio Rodrigo Nogueira. Любимеца на големия екран е започнал снимането на своя нов филм “The Expendables”, едно пълно с тестостерон преживяване с цяло съзвездие от екшън звезди включително Jet Li, “The Transporter” Jason Statham, и едно извесно ново лице Randy Couture. Сталоун имаше и лична среща с Nogueira. Бившия Pride и UFC шампион и неговия брат Rogério били дискретно взети и транспортирани с микробус до Mangaratiba, малко градче на около час от Рио Де Жанейро, където ще се снима по голямата част от филма.

„Ние бяхме наистина впечатлени от познанията на Сталоун по ММА. Той дори разпозна че аз бях Роджерио а Родриго беше Родриго, което не се случва често”, каза близнака Ногуера, който останал със своя брат и Сталоун от 8 сутринта до полунощ, за да наблюдава процеса на филмирането.


„След края на всяка сцена Сталоун идваше при нас, за да говорим за ММА и затова ние го поканихме да види едно ММА състезание, което решихме да направим специално за него две седмици по късно”, каза Ногуера. Когато Сталоун казал че няма да може да посети шоуто в Рио известните братя направили нещо по добро - те организирали частно парти специално за известния артист.

silvester stalone nogueira mma


„Сталоун беше много дружелюбен към нас и затова решихме да отвърнем със същото като поканихме него и Jason Statham, който е наистина голям фен на ММА да набюдават малко ММА в нашата база”. каза Antonio Rodrigo Nogueira.


Сталоун и Statham пристигат с група от 15 човека и са посрещнати от двамата братя, от UFC шампиона в средна категория Anderson Silva и Wallid Ismail да наблюдават 4 битки, които завършиха с отказване или нокаут.

„Да открием състезателите не беше най трудното - има много здрави момчета в Бразилия, които желаят да се бият. Най трудно беше да запазим събитието в тайна. За да не позволим на пресата да се добере до него. Никой незнаеше че Сталоун ще бъде там”, каза Rogério Nogueira. Когато бойците разбраха че Силвестър присъства те бяха много ентусиазирани. Силвестър докара трима оператори да заснемат битките в документален филм, който той снима по време на престоя си в Бразилия. Камерата успя да заснеме победата на Junior Preto (Minotauro Team) срещу Carlos Roberto (JT Caverna) с отказване, отново с отказ на противника победи и Alan Chatuba (RelmaMinotauro Team) срещу Marcio Mama (Minotauro Team); Igor Chatubinha (Relma Minotauro Team) победи с отказ Rambinho (Minotauro Team) и Henrique Negão (JT Caverna) нокаутира Mario Silveira (Rodrigo Vidal).
Rodrigo Nogueira беше особенно развълнуван от своя високопоставен гост.


„Роки е филм, който е вдъхновявал всеки боец", каза 32 годишната легенда. "Аз наистина харесвам Сталоун и никога не можех да си представя, че някога ще имам възможност да го посрещна в моята къща. Това беше един незабравим момент за мен”.

Източник: БФММА

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес