Зареждане

Шампионът по борба Bubba Jenksin се включва в MMA

Шампионът по борба Bubba Jenksin се включва в MMA
Публикувано на: Юни 4, 2011 в 12:47 ч

Шампиона по борба за 2011-та от NCAA Bubba Jenkins се е включил в отбора на American Top Team за да започне подготовката си за своята MMA кариера.

Jenkins първоначално съобщи това свое решение през април, а от ATT официално обявиха новината днес.

"Bubba е напълно отдаден на своята MMA кариера и се ще се премести в залата на American Top Team във Флорида, където се намират и други MMA звезди като Mike Brown, Cole Miller, Jorge Masvidal, Thiago "Pitbull" Alves, Hector Lobard и Gleison Tibau.

Това е първия толкова опитен борец, който идва при нас. Много сме радостни, че Bubba избра имаенно залата на ATT."

bubba jenkins mma борба


Jenkins е един от многото борци в щата Аризона, който се включва в MMA, както направиха и настоящия шампион в тежката категория на UFC, Cain Velasquez, шампиона в полу-тежката категория на Strikeforce, Dan Henderson, участника в залата на славата в UFC, Dan Severn, Ryan Bader, CB Dollaway и Aaron Simpson.

Jenkins започва своята кариера в Penn State University преди да се премести в ASU. Тази година той победи представителя на Penn State, David Taylor във тазгодишния финал на NCAA.

ATT активно набира елитни борци, които се включват в техния лагер, като така увеличават броя на сериозните си представители в смесените бойни изкуства.

Jenkins все още няма подписан договор с някоя организация, където да направи своя MMA дебют, но това най-вероятно ще се случи в близките месеци.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес