Зареждане

Brian Stann е герой, но знаете ли защо?

Brian Stann е герой, но знаете ли защо?
Публикувано на: Юли 21, 2011 в 08:29 ч

Brian Stann е зъл тип.

Но не е зъл защото взима парите на малките или ограбва стари хора. Той е зъл, защото може да те неутрализира още преди да разбереш какво се случва.

Прякорът на Stann е "All American". Вероятно сте го чували вече.

Той е служил във военоморските сили на САЩ. Вероятно вече знаете и това.

brian stann ufc mma


Сигурно знаете също, че по време на службата си, Stann е награден с медал Сребърна звезда. Но знаете ли защо?

"Президента на САЩ има удоволствието да връчи медал Сребърна звезда на Brian M. Stann, първи лейтенант, морска пехота, за забележителна храброст и безстрашие при военни действия срещу врага в операция IRAQI FREEDOM на от 8-ми май до 14-ти май, 2005-та. По време на Операция МАТАДОР, втори лейтенант Stann подсилва своя взвод при нападение от чужди бойци и муджихидински възстаници, за да достигнат до Ramana Bridge, северно от Карабила, Ирак. В три случая той е преминал по четири километра в зона, наситена с вражеско присъствие, за да запази бойната си позиция. Всяка атака от негова страна е обмислена и благодарение на въздушното подкрепление и директните огневи системи, той унищожава вражески позиции по пътя си. В даден момент врагът обстрелва взвода му с 30 гранати, огнестрелно оръжие и две самоделни бомби, като атакува взвода и с три коли-бомби. Втори лейтенант Stann лично е направлявал две евакуации на жертви, три операции по остраняване на повреда на превозно средство и няколко атаки от въздуха. Вдъхновени от лидерството и издръжливостта, взводът на втори лейтенант Stann издържа на бойна позиция до река Ефрат за шест дни, като защитава позицията си и изолира чуждите войски северно от реката. Силната инициатива, смелите действия и невероятното присъствие на духа на втори лейтенант Stann се отразяват добре върху него и възхваляват най-високите традиции във военноморските части на САЩ."

Ето цялата истина. Досущ като във филма "Рамбо". Сега по-лесно можем да разберем как човек като него не се огъва под напрежението в клетката.

Chael Sonnen ще се изправи срещу него в UFC 136 на 8-ми октомври.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес