Зареждане

ONE FC 5 събира членове от фамилията Gracie

ONE FC 5 събира членове от фамилията Gracie
Публикувано на: Юли 26, 2012 в 12:45 ч

ONE FC 5: Pride of a Nation ще се проведе на 31-ви август в Манила и ще включва няколко представители на легендарната фамилия Gracie. Igor, Gregor и Rolles Gracie бяха обявени като част от файт картата на състезанието.

Igor (5-2) ще се изправи срещу корейския боец в полу-средната категория Jung Hwan Cha (8-6) и ще се опита да продължи серията си от пет поредни победи. Кореецът загуби последния си двубой с ключ от Roan Carneiro през март, което прекъсна серията му от две поредни победи, включително и нокаут над ветерана от UFC, Ryo Chonan.

Gregor (6-2) ще се опита да запише победа, след загубата си със съдийско решение в ONE FC 4 от Adam Kayooom. Той ще се изправи срещу Nicholas Mann (4-1) в средната категория. Mann идва след доминираща победа над Froilan Sarenas.

Rolles (6-1) е с три поредни победи, като за последно победи Bob Sapp за 78 секунди в ONE FC 2. Бразилецът ще се изправи срещу ветерана от Elite XC, Tony Bonello (16-1-1). “The Gun” не се е състезавал от февруари 2010-та, когато победи Mike Bourke с триъгълник за 54 секунди.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес