Зареждане

Ben Askren ще оглави събитието на ONE Championship в Шанхай

Ben Askren ще оглави събитието на ONE Championship в Шанхай
Публикувано на: Август 18, 2017 в 14:00 ч
 
Шампионът на бойната организация ONE в полусредна категория Ben Askren отново ще защитава титлата си на 2-ри сепрември в Шанхай, Китай.
 
В ONE Championship: Heroes of the Empire Askren ще се изправи срещу Zebaztian Kadestam в опит да защити титлата си за трети път.
 
Ben Askren е непобеден в света на смесените бойни изкуства. Понастоящем той има 16 победи в актива си. Последната му защита е през май, когато отказа Agilan Thani в първия рунд на битката им.
 
 
Преди да се присъедини към ONE Championship, Askren бе шампион в полусредна категория и в Bellator. Той никога не е губил титлата и коланът беше овакантен, когато напусна организацията.
 
В Bellator, роденият в Уисконсин борец, записа впечатляващи победи над бойци като Jay Hieron, Andrey Korshkov и над настоящия шампион в полусредна категория на Bellator Douglas Lima. 
 
Предстоящият противник на Askren, Zebaztian Kadestam, има професионален ММА рекорд от 9-3, като седем от победите му са с нокаут. В последната си битка през месец май той нокаутира Luis Santos.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес