Зареждане

12-годишната Momo отново ще се бие с по-възрастна от нея жена този уикенд

12-годишната Momo отново ще се бие с по-възрастна от нея жена този уикенд
Публикувано на: Август 23, 2017 в 14:00 ч
 
В събота вечер светът ще гледа боксовата среща между Conor McGreogor и Floyd Mayweather в това, което може да се окаже най-голямата битка, която светът някога е виждал. Наречете го фарс, наречете го цирк, но тази битка ще направи големи числа и боксов мач като този наистина е безпрецедентен. Има обаче една битка същата тази вечер, за която може би не сте чули. 12-годшиното момиче Momo Shimizu ще стъпи на ринга, за да се изправи срещу 39-годишната Tomomi Souda в DEEP Jewels 17. Ако не сте запознати с нейната история, вие най-вероятно ще минете през същия шок, през които минаха хората в началото на тази година. Как се позволява това? А родителите й? Кой промоутър би направил това?
 
 
Това се случи през май, когато малката Momo предизвика трескави противоречия, когато се изправи срещу 24-годишната си противничка в DEEP Jewels 16. Някой хора бяха крайно възмутени, а други все още не бяха доволни, когато разбраха, че Momo ще се състезава с пълен предпазен комплект от атрибути (каска и големи ръкавици). В крайна сметка Momo победи опонентката си, която беше два пъти по-възрастна от нея. Не само, че победи Momoko Yamazaki (да не я бъркате със самата Momo), но тя я задуши категорично.
 
"Momo тренира ММА шест пъти седмично поне три часа на ден, откакто тръгна на детска градина. Momo има вече над 100 джу-джицу, кикбокс и карате срещи, следователно тя има много повече опит в бойните спортове, отколкото предстоящата и опонентка г-жа Momoko Yamazaki. На 20-ти май всички ние твърдо вярваме, че Momo ще победи Yamazaki. Мисля, че това ще бъде публично унижение за Yamazaki.", това заяви мениджърът на Momo Shu Hirata преди последната й битка. 
 
 
Така че, ако сте един от хората, които сте разочаровани и уморени от всички тези глупоси на Conor McGregor и Floyd Mayweather, ако не искате да платите 100 долара, за да гледате това шоу, тогава имате и други опции. Винаги можете да си пуснете DEEP Jewels, за да видите дали Momo ще може отново да победи доста по-възрастни от нея опонентки.
 
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес