Зареждане

Зауер елиминира Кишенко в невероятен мач

Зауер елиминира Кишенко в невероятен мач
Публикувано на: Юли 16, 2009 в 15:54 ч

Анди Зауер - Разрушителя (Хол), отстрани от битката за титлата в Макс сериите на К-1 Артур Кишенко - Белия (Укр). Двамата направиха феноменален мач, който се превърна в дербито от втория кръг на елиминациите за короната в атрактивната категория до 70,5 кг. Публиката в токийската зала "Нипон Будокан" стана свидетел на четири невероятни рунда. Двамата бойци тръгнаха на директни размени още в началото на срещата. След трите редовни части съдиите присъдиха равенство. В допълнителния рунд Зауер имаше предимство през първите две минути. В последните 30 секунди украинецът, който през миналата година игра финал за титлата на Макс сериите срещу Масато, вкара два страхотни бекфиста, комбинирани с хайкик, но това не беше достатъчно.


Следващият съперник на Зауер ще бъде Буакау пор Прамук - Белия лотус (Тайл). Звездите имат две титли в К-1 и ще гонят рекордна трета. Тайландецът се справи с холандската надежда Ники Холзкен - Естествения. Азиатецът доминираше във втория и третия рунд, което му донесе успеха. Двамата с Разрушителя имат разменени до момента по победа и загуба.

кикбокс


Другата полуфинална двойка ще противопостави Джорджио Петросян - Доктора (Ит), и Юя Ямамото (Яп). Те за пръв път достигат до толкова високо ниво на надпреварата за титлата. Арменецът показа страхотни умения срещу първия шампион в историята на Макс сериите - Алберт Краус - Урагана. Той доминираше от първата секунда на срещата.


Ямамото взриви японските фенове с мъжката си игра срещу Гаго Драго. Той спечели със съдийско решение след три рунда.
Миналогодишният шампион на Макс сериите - Масато (Яп), нокаутира много тежко своя сънародник Тацуя Каваджири. Сребърния вълк официално обяви своето отказване преди началото на настоящия сезон. Неговият прощален мач ще бъде на галавечерта "Дайнамайт", която ще се проведе на 31 декември. Масато ще излезе срещу шампиона за 2009 г. Носителят на титлата ще бъде определен по време на турнира с участието на четиримата финалисти. Надпреварата ще се състои на 26 откомври в Канагава.
В останалите интересни мачове Йошихиро Сато (Яп) се справи след допълнителен рунд с Юри Мес (Хол). Ясухиро Кидо (Яп) надви Лирой Кестнер (Хол) по точки. Сато и Кидо ще играят в резервния мач на турнира и биха могли да се включат в битката за титлата при евентуална контузия на някой от четиримата финалисти.


Източник: Sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес