Зареждане

УЖАС!!! Нова контузия и нова загуба с технически нокаут за Бадр Хари от Верхувен

УЖАС!!! Нова контузия и нова загуба с технически нокаут за Бадр Хари от Верхувен
Публикувано на: Декември 21, 2019 в 23:29 ч
Най-голямата битка за годината в кикбокса отново свърши драматично. Бадр Хари и Рико Верхувен споделиха ринга на събитието GLORY Collision 2, което се проведе в Архен, Холандия и стадиона се късаше по шефовете. Над 30 000 души бяха дошли, за да гледат екшън в тежка категория. Срещата се чакаше отново с голям интерес от феновете, след като първата завърши със загуба, защото тогава мароканеца получи контузия в ръката.

Този път феновете очакваха друго, но за съжаление сценария от първата среща се повтори. В първия рунд Хари започна силно и двамата влизаха в тежки размени, което доведе до нокдаун. Бадр вкара легендарния си десен на шампиона и го прати в нокдаун за първи път в неговата кариера. Рико се изправи веднага, но това не впечатли рефера. Това спечели рунда за Хари в картите на съдиите.

Във втория рунд Верхувен започна да вдига оборотите и вкарваше повече удари от мароканеца, който разчиташе на тежките попадения. Бадр поемаше дълбоко въздух и пазеше силата си, за да вкарва тежки удари. Верхувен беше по-бърз и вкарваше ритници и джабове, с които спечели рунда в картите на съдиите.

В третия рунд мароканеца започна агресивно и прати Верхувен в нов тежък нокдаун след ритник в главата. Шампиона отново оцеля и се изправи, но изглеждаше наранен. Феновете получиха зрелището, което искат, но за съжаление явно битката между тях е прокълната. Хари опита ритник със завъртане, но не намери целта и падна на земята, а след това явно получи контузия в крака и не успя да продължи. Мароканеца опита да стане, но болката не му позволи и рефера спря срещата в началото на 3-тия рунд.

Имаше съмнения за счупване, а Хари и целия негов екип бяха обляни в сълзи. Той със сигурност щеше да спечели рунда благодарение на нокдауна, но за съжаление битката приключи и това е нова загуба с технически нокаут за Хари. Легендата беше изнесен на носилка и ще бъде закаран в болницата. Така втората им битка прикключва ужасно и с предимство за Бадр, който получи голяма подкрепа от феновете. Шампиона беше освикран, но сподели, че все още е бил в битката, въпреки че падна два пъти.

В интервюто след битката Рико сподели, че е готов за трета битка и враждата им не е приключила. Той сподели също, че не е доволен от себе си, защото е допуснал тези два нокдауна. Най-вероятно GLORY ще организират трилогия, защото Хари има договор за още 5 битки и определено не изглеждаше доволен от тази загуба.

Това е 12-та поредна победа за шампиона и 8-ма поредна защита на титлата. Той е непобеден вече над 4 години, но определено не беше доволен от развоя на събитията. Не е ясно какво ще се случи в бъдеще между тях, но определено враждата не е приключила и феновете отново ще имат интерес към среща между тях. Да се надяваме, че няма да чакаме отново цели 3 години.













Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес