Зареждане

Тайландска порноактриса ще направи дебют в бойните спортове

Тайландска порноактриса ще направи дебют в бойните спортове
Публикувано на: Април 21, 2023 в 18:00 ч
Нонг Нат, известнa също като Кесарин Чайчалермпол, е пенсионирана филмова звезда за възрастни.

Ранният живот на Кесарин е белязан от трагедия, когато тя губи баща си в ранна възраст. Въпреки този неуспех, тя устоява и продължи да преследва мечтите си. Тя обаче не е завършила средното си образование и вместо това е избрала да работи в салона на леля си.

Едва на 14 години Кесарин взема решение да влезе във филмовата индустрия за възрастни. Тя бързо спечели последователи заради естествения си талант и зашеметяващ външен вид, превръщайки се в много търсена изпълнителка в индустрията.

Тя ще направи своя дебют в бойните спортове на 12-ти май. Нейна опонентка ще бъде изключително опитната Pareploy Saeaia, която се е състезавала в повече от 50 битки и е спечелила 40 от тях. Както любителите на муай тай, така и феновете на порното несъмнено ще следят внимателно как се справя бившата звезда на ринга.

Вдъхновението на Нонг Нат да излезе на ринга дойде от действащия световен шампион по муай тай в категория перо Саенчай. Той й казал, че тя е по-корава от него, а този комплимент я вдъхнови да се пробва в спорта.

Предстои да видим как ще се представи Нат.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес