Зареждане

Шеф на GLORY: Джамал Бен Садик не може да контролира собственото си бъдеще

Шеф на GLORY: Джамал Бен Садик не може да контролира собственото си бъдеще
Публикувано на: Август 31, 2024 в 08:00 ч
Джамал Бен Садик може да излезе на ринга в GLORY, защото все още има договор. Това беше разкрито от Маршал Зелазник, главен изпълнителен директор на кикбокс организацията. Това, което възпира завръщането му, е несигурната ситуация, в която се намира Бен Садик.

Да поставят мароканския топ боец на събитие сега би било безсмислено и доста рисковано. Въпреки силното искане от страна на феновете да видят Бен Садик отново в лигата, завръщането му е всичко друго, но не и сигурно.

Зелазник даде представа за текущата ситуация на Бен Садик и препятствията, които стоят пред завръщането му. Според Зелазник, несигурната ситуация, в която Бен Садик се намира в момента, е най-голямата пречка за завръщането му в GLORY.

Ето какво каза шефът на GLORY в скорошно интервю за Videoland:

„Джамал не може да контролира собственото си бъдеще. Ако сега реша да го оставя да се бие, ще трябва да бъда уволнен.", каза Зелазник.

Въпреки настоящите несигурности, Зелазник потвърди, че Джамал все още има договор с GLORY. Зелазник увери феновете, че е в близък контакт с Бен Садик и неговия екип и че вратата за завръщане остава отворена. Въпросът обаче е кога обстоятелствата ще позволят това.

В момента Бен Садик има доста проблеми с властите и има опасност да влезе в затвора.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес