Зареждане

Сергей Александров излиза срещу опасен холандец за титла по K-1 в SFC 6

Сергей Александров излиза срещу опасен холандец за титла по K-1 в SFC 6
Публикувано на: Януари 12, 2018 в 15:02 ч
Българският кикбоксьор Сергей Александров ще излезе на ринга в бойното шоу SFC 6: Warrior's Honour за да покаже несломимия балкански дух, както и да направи опит за завоюване на титлата на органзиацоята по правилника на K-1 до 75 кг.

Подготовката на Александров не спря и през празниците и той е в топ форма, за да стигне до победата.

Пътят до там не е лесен, тъй като ще се изправи срещу Chco Kwasi - един от перспективните млади бойци от световноизвестния клуб Mike's Gym, където тренира и Badr Hari.
 
"За опонента ми знам, че е от една от най добрите школи в света - Myke's GYM. Той е млад и перспективен състезател, по-висок от мен е и играе добре с крака," каза Сергей пред MMA.BG.
 
Предизвикателствата за българина обаче не са нещо чуждо. В актива си той има множество титли от различни международни състезания, като вице-еропейска титла по К-1 и вице-световна и европейска титла по муайтай.

За предстоящия си двубой атлетът се готви в клуба си СК "Армеец".
 
"Тренирам и се готвя за мача в спортен клуб "Армеец" - град София под ръководстото на Марио Кирилов. в подготовката ми помага също и треньор Евгени Василев."
 
Вчера се проведе и пресконференция преди събитието, което се очаква да започне утре от 18:00 часа в Арена Армеец.

Билетите за SFC 6: Warrior's Honour са продажба и са изключително достъпни - на цени от 10, 30 и 45 лв. и могат да се намерят в мрежите на Eventim, EasyPay, Ticketportal, както и MMA.BG.

Билети ще се продават и на място.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес