Зареждане

Семинар с Ернесто Хуст, Самарт Паякарун, Семи Шилт и Миодраг Йотич във Варна

Семинар с Ернесто Хуст, Самарт Паякарун, Семи Шилт и Миодраг Йотич във Варна
Публикувано на: Октомври 11, 2018 в 08:27 ч
Източник: клуб "Терес"
Днес стартира пет дневен технически лагер – семинар по кикбокс и муай тай в град Варна организиран от Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай, съобщават от пловдивския клуб "Терес".

Боен Клуб Терес ще бъде представен от трима участници в лагера: Ивайло Панев ще участва в муай тай частта, а младата ни надежда Георги Иванов ще обменя опит със кикбоксьори от цяла България. На семинара е и треньора Димитър Желязков, който ще има възможност да почерпи от опита на световни величия в бойните изкуства и да обогати своите знания в спорта муай тай.

Лагера се води от националните треньори в двата спорта Красимир Кирилов, Николай Атанасов и Марио Кирилов. Както и от селекционера на националния отбор по кикбокс, доказалият се треньор от Сърбия Миодгар Йотич.

Гост треньор на семинара е легендата в бойните спортове и настоящ треньор холандеца Ернесто „Мистър Пърфект“ Хуст (Ernesto Hoost). Ернесто Хуст ще подпомага треньорския щаб по кикбокс. Несъмнено един човек с много опит натрупан през годините, който има какво да покаже на българските бойци участници в лагера.

Треньорският ни щаб по муай тай ще бъде подпомогнат от тайландеца Самарт Паякарун (Samart Payakaroon), който е един от най-големите имена в Тайланд. Той е Муай Тай легенда, но също така и отличен боксьор. Самарт Паякарун е нещо като „Мохамед Али“ в Муай тай. Шампиона Буакау Банчамек казва за Самарт, че безспорно е най-великият муай тай боец на всички времена.

От 12-ти в лагера ще се включи и голямото момче на световният кикбокс – Семи Шилт (Semmy Schilt).

Безспорно всички тези имена на едно място са гаранция за изключително ползотворен лагер, на който имаме възможност да участваме и да почерпим опит от световни звезди в бойните изкуства.

В лагера вземат участие повече от 200 бойци и треньори от цялата страна.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес