Зареждане

Savages Kickboxing - топ кикбоксьори и млади шампиони на един ринг в Шумен

Savages Kickboxing - топ кикбоксьори и млади шампиони на един ринг в Шумен
Публикувано на: Юни 13, 2019 в 06:01 ч
Организаторите на кикбокс състезанието Savages Kickboxing, което ще се проведе на 6-ти юли в "Арена Шумен" продължават да пълнят файт картата си с атрактивни бойци.

Организаторите, които подготвят едно от най-атрактивните кикбокс състезания у нас  разкриха бойците, които освен от България пристигат и от Сърбия, Украйна, Словакия и др.

Вижте също: Организаторите на SAVAGES: Искаме да припомним, че в спорта най-важно е да имаш сърце

Билетите вече са в продажба и са на цена от 20 лв., а столовете непосредствено до ринга са по 30 лв.
  • Он-лайн продажба и резервации на билети чрез мрежата на ticketportal.bg
  • Книжарници Booktrading
  • Office 1 Superstore
  • Бензиностанции OMV
За ВИП маси се обадете на +359892001042.    

Ето и кои са бойците, които се подготвят в момента, за да излязат в атрактивни битки само и единствено за победа през юли:
 

Рангел Иванов по настоящем е състезател на СК Дрийм Варна. Варненецът е с богата професионална визитка и безспорно е един от най - доказаните бойци в България.
Рангел Иванов ще се изправи в битка за интерконтиненталната титла на World Kickboxing Network WKN в категория до 69.9 кг . 
 


Жулиян е състезател на варненския клуб ТИМ - ВАРНА , с треньори Красимир Димов и Владимир Вълев - Питбула , които са доказани спортисти и специалисти в бойните среди. Боецът от Варна е изправен пред много тежко предизвикателство, но Жулиян е състезател с множество титли в аматьорския кикбокс и е запомнящ се със агресивен стил на игра .

Жулиян е участвал и в много професионални събития, и винаги е превръщал присъствието си на ринга в атрактивни и зрелищни боеве. Състезател, чиято игра заслужава да се наблюдава!


Поли е сред най - опитните състезатели на СК Шуменска Крепост.
Полина има голяма професионална и още по впечатляваща аматьорка визитка . Тя е многократен републикански шампион в почти всички стилове, ето и нейната богата визитка :2014-републиканска шампионка
  • 2015-републиканска шампионка
  • 2016- републиканска, второ място на балканско , световна шампионка
  • 2017-републиканска шампионка,второ място на световна купа , вице европейска , балканска шампионка
  • 2018-републиканска шампионка ,вице балканска, първо място на световна купа, две победи на професионалния ринг,световна шампионка
Нейният треньор и баща е главният треньор на клуба Шуменска Крепост, Галин Методиев.
Полина ще се изправи в епичен сблъсък срещу друга световна шампионка от Сърбия.
 

Димитрий е Бронзов медалист на световното първенство по бойни изкуства "Junior Fighter" (Феодосия, 2012). Многократен шампион и медалист на шампионата и Купата на Украйна по тайландския бокс Muay Thai (IFMA) 2010.2011,2012. Многократен шампион в WPKA, украинските шампионати по кикбокс в секциите Low-kick и K-1 Kosik, Full contact. 2010.2011,2012,2013г
 

Александър Чакъров , състезател на най-големия Варненски клуб "БОИЛ" Варна ,с треньор Красимир Кирилов . Александър е многократен републикански шампион и медалист от много международни турнири , един от най-талантливите млади бойци в България.

Чакъров се подготвя усилено под погледа на Красимир Кирилов, който е и национален треньор на България. Дръжте очите си отворени по време на тази среща, защото ударите ще са мигновени.
 

Сипос е шампион на Словакия по муай тай и кикбокс. В актива си има вече над 12 професионални срещи и е загубил само 3 от тях!

Стефан се отличава с агресивния си стил на игра и физическа мощ . Той ще се изправи в битка за интерконтиненталната титла на WKN в категория до 69.9 кг .

"Идвам в България за победа" каза той.
 

Деян е много агресивен млад боец , републикански шампион на България и със своя стил на игра той е гаранция за екшън на ринга. Невероятното му желание за победа и силен дух го правят изключително опасен боец.
 

Nadja Milijancevic е представителка на Топич Тийм - Сърбия с треньор Александър Топич!

Надя е многократен републикански шампион на Сърбия, както и Световна и Европейска шампионка на WAKO! Както виждате успехите на тази състезателка подсказват сами по себе си какво може да очакваме от нея на ринга.

"Идвам в България единствено и само за победа, очаквайте голямо шоу ", каза Надя.


Балинов е млад и перспективен боец , който е част от инициативата на SAVAGES за развиването на младите талантни !

Балинов е състезател на варненския клуб " Йорк " с треньор Станислав Бахчеванов. Бахчеванов е един от най - доказаните Български треньори, а стилът на бойците му е винаги агресивен.
Идеята на SAVAGES е да припомним, че най-важното в спорта е да имаш сърце. Затова ще дадем възможност и поле за изява на млади бойци пълни със заряд, готови да дадат всичко от себе си за да се докажат и ще я поднесем на публиката по атрактивен начин.

Въпреки крехката си възраст Балинов вече има титли от републикански първенства. Не пропускайте да подкрепите младите надежди!
 

Милош е представител на Топич Тийм с треньор Александър Топич, който най-голямата звезда на Сръбския кикбокс!

Милош е млад и изключително добре подготвен боец. Той е шампион на Сърбия по кикбокс и ще се изправи в битка с противник от България.
 

Илия Илиев е млад и перспективен състезател, който ще направи своя дебют на големия ринг. Илия е състезател на варненския клуб "Дрийм Варна " - с треньор Добромир Иванов Илиев е републикански шампион по кикбокс , боец с желязна воля и има желание да се качи на следващото стъпало.
 

Константин Стойков е едва на 16 години и кикбокса за него е вече еначин на живот. Той е включен в картата на SAVAGES като част от програмата за млади таланти. Стойков тренира усърдно с треньора на клуба Добромир Иванов и е решен да се докаже и възползва от дадената му възможност от екипа на SAVAGES.
 

Жеков е състезател на варненския клуб Йорк с треньор Станислав Бахчеванов и е младеж изцяло отдаден на кикбокса. Младия боец от Варна е гладен за успехи и изяви на големия ринг.
 

Георги е шампион по муай тай и е изключително твърд и мотивиран състезател , с треньор Станислав Бахчеванов. Георги тренира здраво и го прави в името на спорта!

Билетите вече са в продажба и са на цена от 20 лв., а столовете непосредствено до ринга са по 30 лв.
  • Он-лайн продажба и резервации на билети чрез мрежата на ticketportal.bg
  • Книжарници Booktrading
  • Office 1 Superstore
  • Бензиностанции OMV
За ВИП маси се обадете на +359892001042.    

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес