Зареждане

Рико Верхувен: Случило се в Белгия е позор за спорта

Рико Верхувен: Случило се в Белгия е позор за спорта
Публикувано на: Март 21, 2022 в 02:00 ч
Шампионът на GLORY в тежка категория Рико Верхувен не е доволен от това, което се случи в последната галавечер на организацията. Миналия уикенд в Белгия видяхме събитието GLORY 80, което трябваше да има 2 главни битки в тежка категория.

Първата главна битка беше реванш между Бадр Хари и Аркадиуш Вжосек. За съжаление феновете се сбиха в залата и си спретнаха масово меле. От GLORY направиха всичко възможно, но се наложи боя между Хари и Вжосек да бъде прекратен след втория рунд.

По съвет на полицията, GLORY прекратиха цялата галавечер. По този начин те загубиха доста пари и ще трябва да връщат пари на феновете, които си купиха PPV. Верхувен е бесен от случката и в социалните мрежи написа:

"Седях пред телевизора и бях потресен от това, което видях в Белгия. Това е позор за спорта! Феновете във всеки спорт като цяло, винаги трябва да се чувстват в безопасност и да могат да се насладят на битките.  

Съперничеството е едно, но използването на насилие за изразяването му е нелепо. Думите не могат да опишат колко съм ядосан и разочарован. Това не трябва да се повтаря. НИКОГА!"

Да се надяваме, че GLORY ще си вземат бележка от случката.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес